- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
Pontosan úgy van, ahogy én írtam mert én azt írtam, amit az AMD írt…
Viszont te most “fullos FSR”-t írsz, a másik kolléga “fullos FSR3-at” ír, holott mindkettőtök az Anti Lag vagy Anti Lag (+)-ra hivatkozik, hogy az kell a frame smoothing (pacing)-hez. Valóban így van, de hol mondtam eddig én az ellenkezőjét? Sehol. Annyit mondtam, hogy az Anti Lag (+) NEM az FSR3 része. Tessék csak visszaolvasni…
(Amúgy gyakorlatilag ugyanazt felsoroltad, amit én is leírtam eddig. Nem értelek… esetleg write-only üzemmódban vagy és nem olvasol?) -
paljani
aktív tag
Az FMF és az FSR3 két különböző dolog. Az előbbi driver szintű implementáció az utóbbi meg nem (az adott játékban kell implementálni). Az Antli-Lag (+) egyiknek SEM része, szintén külön implemetálandó (per játék profil) és NEM az FSR3 része.
A fentiek tükrében tehát az Anti-Lag (+) semmiféle “fullos FSR3” része sem lehet, ahogy a Busterftw kolléga süketeli és főleg nem a minőséghez van köze.
Forrás:AMD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest