Aktív témák
-
Obeliszk
csendes tag
Na, ma vettem egy príma széket. 12.900Ft volt, igaz nem új (de újszerű!) és isteni kényelmes. Ún. szánkótalpa van, rugózik, karfás, vastag szövetkárpittal, pont ilyet szerettem volna. A párja még megvan az üzletben, a kettőt 22-ért ideadták volna, de csak egy kellett. Akit esetleg érdekel a XIII. ker. Hegedűs Gyula u. 8-ban vettem. Van a 12. szám alatt egy raktáruk is, ott elég sok szék van.
Részemről zárható a topic. -
Obeliszk
csendes tag
Akkor up
-
Obeliszk
csendes tag
Gyerünk
-
Obeliszk
csendes tag
Az a helyzet, hogy nem kapkodtam el, és még mindig nem vettem széket. A korábban belinkelt tetszett, el is mentem az Ikeaba, de tényleg olyan mint egy fotel, nagyon hátradől benne az ember és alacsony is. A Kika-ban láttam remek székeket, amiket ''tárgyaló-székek''-nek neveznek. Hasonlóak felépítésben, mint a linken lévő, de inkább szék formájúak. Azok tetszettek is, de nagyon drágán adják.
Ha valakinek van eladó széke (ami rugalmas, karfás, már az sem baj, ha nem fa alapú) írjon már. Van rá 20.000 Ft-om. -
Obeliszk
csendes tag
Széket ide.
-
Obeliszk
csendes tag
Hupp
-
Obeliszk
csendes tag
-
Obeliszk
csendes tag
Széket!
-
Obeliszk
csendes tag
App
-
Obeliszk
csendes tag
up, ajánljatok egy jó f@sz@ széket!
-
Obeliszk
csendes tag
UUPP
-
Obeliszk
csendes tag
Senki?
-
Obeliszk
csendes tag
Up
-
Obeliszk
csendes tag
fel
-
Obeliszk
csendes tag
Up
-
Obeliszk
csendes tag
Up
-
Obeliszk
csendes tag
Sokat ülök a gép előtt. és mivel a jelenlegi székem nem elég kényelmes, szeretném lecserélni. Az alábbi paramétereknek kellene megfelelnie:
-lehetőleg fa legyen (mivel a szobában a többi bútor is nyers fa színű)
-rugalmas legyen (a mostanival ez az egy gubanc van, hogy teljesen merev és derékfájós vagyok)
-legyen karfája
-kb.90 kiló vagyok, ezt el kell bírja.
- Budapesten legyen.
Ha valakinek van fölösleges, kényelmes ilyesmi széke írjon.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült a Hell is Us
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged