Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Azon kívül, hogy csak Spysweeepert, meg Spybotot használtam, meg vírusírtóra avirát, ccleaner futása megvolt, s sajnos még minfig hibásak a dolgok. Hát, nagyon érik a reinstall. Viszont akkor megint kacérkodok a Vistával, most Xp van fent.
Akaido: én se szoktam felrakni ált, de most valamiért mégis sikerült. -
Drizzt
nagyúr
Mostmár sikerült visszacsinálni működtethetőre a winXp-t, sikerül kinyírni a háttérből a kamu biztonsági üzenet hátteret. Viszont nem tudom visszaszerezni a fület, amin a hátteret át lehet állítani az asztal tulajdonságainál. Van esély visszacsinálni? Vagy inkább az adott partíciót format, s friss oprendszer, másnak nincs értelme?
Amúgy a [link] Spybot weboldal még mindig nem jön be nálam. Pedig pingelni tudom. -
Drizzt
nagyúr
Beszoptam egy olyat, hogy az asztal hátterét átalakította, hogy ez a veszély van:
win32/privacyremover.m64Persze ez nyilván kamu, de nagyon ügyes a cucc, mert a spybot weboldalát nem tudom behozni, pedig azt szeretném használni, hátha. Megpróbálom torrentről behúzni, arra nincs szerintem felkészülve.
És érdekes mód ez a dolog a Spyware termiantor installja után jelent meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Fogyjunk le!
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest