- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
azért még nyomj neki egy A-Squared Free-t: [link], hátha talál valamit. előző hozzászólásomban nem Ccleanert akartam írni, mivel annál van egy SOKKAL jobb ingyenes registry tisztító, a [WIse Registry Cleaner]. én Ccleaner-rel együtt használtam amíg az AMUST-ra nem találtam rá
-
Xelo
addikt
próbálj ki több szoftvert (pl A-Squared, Ad-Aware, Spybot), futtass vmi vírusirtót (ingyen ajánlom az Avast 4.8 Home Edisünt), és miután megbizonyosodtál abban hogy tiszta a géped, futtass vmi registry tisztítót. ha nem akarsz költeni akkor megteszi a Ccleaner, egyébként az Amust a "must"
[link] azért szeretem mert Vista 64bittel is kijön
-
Drizzt
nagyúr
Mostmár sikerült visszacsinálni működtethetőre a winXp-t, sikerül kinyírni a háttérből a kamu biztonsági üzenet hátteret. Viszont nem tudom visszaszerezni a fület, amin a hátteret át lehet állítani az asztal tulajdonságainál. Van esély visszacsinálni? Vagy inkább az adott partíciót format, s friss oprendszer, másnak nincs értelme?
Amúgy a [link] Spybot weboldal még mindig nem jön be nálam. Pedig pingelni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest