Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
annami
csendes tag
Sziasztok!!:wave:
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet megszüntetni a CID felugró reklámokat??
Annyira idegesitő
sokáig nem találkoztunk a gépünkön ilyen reklámokkal aztán egyszercsak hopp azt mát itt is van!!Elöfordulhat hogy az msn újabb verzióját mikor telepitettem akkor jött ez be??
Mert ahogy igy visszapörgetem kb azóta van!!Már sok kémprogram keresőt probáltunk de semmi!
Ha esetleg az msn miatt van akkor kitöröljem és telepitsem újra??Háát köszönöm elöre is a segitségeteket!!
Üdv mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Üdv
Ha az msn plust letörlöm a gépröl és újra felrakom az nem segithet szerinted ? 
sokáig nem találkoztunk a gépünkön ilyen reklámokkal aztán egyszercsak hopp azt mát itt is van!!Elöfordulhat hogy az msn újabb verzióját mikor telepitettem akkor jött ez be??