- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Mr-Pamacs #1010 üzenetére
''Ez lenne az:''
Már mint ezt kéne lefodítani?
Töltsd le ezt a programot az alábbi linkre kattintva (VirtumundoBeGone.exe)
Indítsd el a programot, és kövesd az utasításokat. Légy biztos abban hogy készítettél biztonsági mentéseket. Ha megvan a vírus, késztetni fog, hogy azonnal indítsd újra a gépet.(ezt nem értem hogy érti pontosan) -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #1003 üzenetére
Huh, ezt jól bekaptad!
Figy! A Hijackthis-ból melyiket töltötted le? A legutóbbit kéne megtalálni (Trend Micro-s), mert az bizti többet talál. Ha az van meg, akkor meg nemtok mást ajánlani, minthogy várj okosabb embereket, vagy nézz meg más vírusírtót, vgay esetleg külön Trojan-irtót...
Most látom logfile-on, hogy ez a legutóbbi. Akkor mondom, más irtó v. várj még hozzászólásokra...
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #1000 üzenetére
Nos, megnéztem a logodat, tényleg semmi mást nem talál veszélyesnek a hijackthis.de. Ebként, ugye kikapcsoltad rendszervisszaállítást meg stb.?
Én még törölném a következőket a te helyedben(de ez nem 100%, hátha jön erre vki okosabb):
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
A winmxw32.dll egy trójainak a fájla. Keressél egyet bott idejűbe is Avast-al (ha eddig nem tetted volna meg), hátha az segít. Ebknt meg nem tok msemmi egybet ajánlani, mint hogy más adatbázis is lássa a gépedet (spybot, stb)...
NO, ez kétszer ment el...
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #1000 üzenetére
NOs, megnéztem a logodat, tényleg semmi mást nem talál veszélyesnek a hijackthis.de. Ebként, ugye kikapcsoltad rendszervisszaállítást meg stb.?
Én még törölném a következőket a te helyedben(de ez nem 100%):
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
A winmxw32.dll egy trójainak a fájla. Keressél egyet bott idejűbe is Avast-al (ha eddig nem tetted volna meg), hátha az segít. Ebknt meg nem tok msemmi egybet ajánlani, mint hogy más adatbázis is lássa a gépedet (spybot, stb)... -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #994 üzenetére
Ezek csak sütikövető alkalmazások, semmi közük a felnyíló ablakokhoz. Nem mindegyik káros, és sajnos mindig újra és újra ''keletkeznek'' (most nem jut eszembe jobb szó) ilyenek. Én is hetente vagy 40-et leszedek AVG Anti-spyware-el. Próbáld ki, amit linkeltem, az biztos segít!
Ui.: azért nem írtam az AVG-t az előzőbe, mert nem ingyenes és nem tudtam, hogy van Anti-spyware-ed is (ebként egyik legjobb sztem, csak azért írom)...
ZVARAGABOR: fasterfox? kiegészítőknél hol találom őt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest