- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
nickwearby
üzenetére
"..Feltettem az avg anti-spyware-t, az is talált pár dolgot, főleg cookie-kat,
ki is töröltem őket és egy hijacker programot,
azt is azonnal kiszedtem,.."Ez jó, de szinte semmit nem ér, ha a szemét beíródott rendszervisszaállításba, mert azt visszahozza a beépített windows system recovery. Ki kell kapcsolni a rendszervisszaállítást, és azután törölni, mert egyébként maga a windows hozza vissza a kártevőt, mintha mi se történt volna.
Spybot S&D elvileg tud olyat, hogy a böngésző alapbeállításait át lehet állítgatni, és elvileg az eltérítéseket vissza lehet hozni vele. Valahol neten biztos fellelhető hogy mi az alapbeállítás, de ha nem, akkor majd kiszedem magamtól, és leírom.Inkább így csináltam: [link] Ebből a kezdőlap az index variálható, de ha nem az van amit magadnak megadtál, akkor át kell írni a Spybotban ennél a pontnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs