- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz.
Bár egy tippem lenne: tápkábelt pakd ki, és csak akkor kapja vissza, ha javulás mutatkozik az érdemjegyeiben
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Szvsz majdnem mindegy, hogy drogozás, vagy hekkerkedés miatt csukják le.
DE:
1. (Szerencsére) nem lehet úgy megfigyelni egy gépet, hogy ne lehessen észrevenni.
2. Ha rájön, lehet, hogy csak még jobban lázadni fog. Esetleg annyira megromlik a viszony, hogy szavakkal már nem tudsz hatni rá.
Tehát én is a fentebb írt alternatív módszereket javasolnám inkább. -
chicken
senior tag
Hékás,
szerintem az állandó interneten lógás nem a legrosszabb, ami vele történhet. Pl számítógépen keresztül nem lehet drogot fogyasztani, embert ölni (vagy csak nagyon nehezen). Ha az a baj, hogy le se veszi a szemét a monitorról, miközben mondod neki, hogy kész az ebéd... Miért nem beszélgettek, nem a te hibád?
Különben ha egy icipicit jobban ért a géphez, mint te, és rajtakap, hogy kémkedsz utána, egy életre vége a bizalmas viszonynak, úgyhogy ezt jól gondold meg. Szerintem kérdezd meg, miért nincs kedve tanulni és szerinte (!) mit lehetne tenni az átlagromlás ellen. Mint egy felnőttet... -
moonman
titán
Bővebben: link hozzászólás első felét ajánlom figyelmedbe. a kémkedés tényleg nem a legetikusabb mód, bár semmi közöm hozzá és nem is akarok beleszólni.
-
I_Am
veterán
Leromlott az átlaga és kémkedni szeretnél? Én kicsit visszavenném a számítógéphasználati lehetőségeket, korlátoznám és leülnék beszélgetni vele.
A kémkedéssel mi a konkrét cél? Azt megtudod kivel beszél, mit beszél, kivel miről levelezik satöbbi. Nem jó, ha ilyen szinten beletúrsz gyermeked ''magánéletébe'', főleg ha kamasz. Ebből csak lázadozás lesz ami megint nem egy jó út sem a kettőtök kapcsolatára nézve sem pedig a tanulmányára nézve. Vesd be a szülői szigort, ülj le vele beszélni, hogy ne lógjon a chat-en amig meg nem tanulta az anyagot, kicsit figyeljen jobban oda. Szerintem ez járhatóbb út, mint kémkedni. Ülj le vele tanulni ha teheted és figyelmeztesd azokra a dolgokra, hogy jelenlegi helyzetben lehet élvezetes és szórakoztató amit csinál, de mi lehet, ha nem figyel oda. -
Mr.Skyline
senior tag
Hát szia!
szerintem végülis jó helyen van a topic! vagy nem?
Noh, szóval, igazából amit te szeretnél csinálni ahoz csak a Windows OS IT szerű ismerete! ill. a jelszavak...
Konkrét programot nem tudok erre mondani de az IE-ben az előzményeknél vissza tudsz nézni heteket is, hogy hol járt az e-mail-jeit csak akkor tudod megnézni ha kideríted a jelszavakat...
sok sikert -
Mad-Max
csendes tag
Udvozletem Mindenkinek!
Fogalmam sincs hogy jo helyen irom e azt amit irok de elore is elnezest a tudatlansagomert azonban eloszor vagyok itt es fogalmam sincs mit ,hogyan kell csinalni.
Sajnalatos modon a 12 eves fiam nagyon rossz tarsasagba keveredett, es allandoan az interneten log a haverjaival.Termeszetesen ez meg nem lenne gond ha a tanulmanyi atlaga nem romlott volna le a kituno tanulorol nagyon rossz jegyeket hozo bukdacsolo kamaszera.Szeretnek segitseget kapni valami olyan program hozzajutasahoz,amivel tudnam az o tudta nelkul felugyelni a szamitogepet,es o nem venne ezt eszre.Itt gondolok teljeskoru figyelesre(email,chat,stb)Amennyiben valaki ebben a kerdesben erdemben tudna nekem segiteni,azt elore is megkoszonnem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Le Mans Ultimate
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest