Új hozzászólás Aktív témák
-
chicken
senior tag
Hékás,
szerintem az állandó interneten lógás nem a legrosszabb, ami vele történhet. Pl számítógépen keresztül nem lehet drogot fogyasztani, embert ölni (vagy csak nagyon nehezen). Ha az a baj, hogy le se veszi a szemét a monitorról, miközben mondod neki, hogy kész az ebéd... Miért nem beszélgettek, nem a te hibád?
Különben ha egy icipicit jobban ért a géphez, mint te, és rajtakap, hogy kémkedsz utána, egy életre vége a bizalmas viszonynak, úgyhogy ezt jól gondold meg. Szerintem kérdezd meg, miért nincs kedve tanulni és szerinte (!) mit lehetne tenni az átlagromlás ellen. Mint egy felnőttet... -
I_Am
veterán
Leromlott az átlaga és kémkedni szeretnél? Én kicsit visszavenném a számítógéphasználati lehetőségeket, korlátoznám és leülnék beszélgetni vele.
A kémkedéssel mi a konkrét cél? Azt megtudod kivel beszél, mit beszél, kivel miről levelezik satöbbi. Nem jó, ha ilyen szinten beletúrsz gyermeked ''magánéletébe'', főleg ha kamasz. Ebből csak lázadozás lesz ami megint nem egy jó út sem a kettőtök kapcsolatára nézve sem pedig a tanulmányára nézve. Vesd be a szülői szigort, ülj le vele beszélni, hogy ne lógjon a chat-en amig meg nem tanulta az anyagot, kicsit figyeljen jobban oda. Szerintem ez járhatóbb út, mint kémkedni. Ülj le vele tanulni ha teheted és figyelmeztesd azokra a dolgokra, hogy jelenlegi helyzetben lehet élvezetes és szórakoztató amit csinál, de mi lehet, ha nem figyel oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OpenWRT topic
- Spórolós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest