- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
3dmark, legnagyobb felbontas, mindent maxra, es probald meg reprodukalni.
Vagy loopban futtass jatekokat pl UT2004.
Ha normalis a ceg, akkor elhiszi neked, kerdezd meg telefonon oket, hogy mi kell nekik, hogy elhigyjek. Ha mar volt elotte gondjuk az ilyen alaplapokkal, el fogjak neked hinni.
Nekem 3 napig teszteltek, de nekem egy ido utan stabilan fagyott 3dmarkban, de csak 1600x1200-ban jott elo, ott 5 perc alatt.
[Szerkesztve] -
Il Padrone
senior tag
A megoldasra en is kivancsi lennek. mert nekem hasonlo szimptomak miatt gariban eloszor procit csereltek (2000+). De az emlitett hibak ujra elojottek. Csak jatek alatt, es hosszu ido utan. (A hutes szerintem jo volt: 40 fok alatt mindig, proceszor 44 fok alatt).
Vegul az alaplapot ki kellett cserelni mert miutan annyi driverrel probalkoztam, hogy gondoltam felrakom az oprendszert ujra, de arra mar nem volt hajlando.
Prime95, memtest, 3dmark ment addig, ameddig hagytam,nem fagyott ki. Biosban mindent allitottam, driververziok hada.
Mas kerdes, hogy az uj alaplapban is kifagyott a CM4, de remelem, az a fastwrite on miatt volt, de nyugodt rohadtul nem vagyok :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest