Hirdetés
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
tread
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagyon furcsa problémám.
Évek óta használtam egy saját magam által összerakott gépet, amit most cseréltem le egy újabbra és a régit az apósnak akarnám összerakni.Adott egy eddig általam használt MSI Z77-GD65 alaplap, benne 2x4 GB Kingston HyeprX Savage ddr3 memória, Intel i7-2600k proci + venti illetve Samsung 840 pro 120 GB SSD.
Ezek mellé vettem egy EVGA 500 W2 tápot, egy házat és egy ventit a házba.
A procit újra pasztáztam a biztonság kedvéért.
Alapból a CPU-ba integrált grafikus megoldást akartam használni, mondván böngészésre meg filmnézésre bőven elég.
Szóval gépet összeraktam, DVI az alaplapi kimenetbe bedugva, monitorra rá, indít majd a gép el is indult, de semmit boot képernyő, hanem csak teljesen kék képernyő a monitoron. Nincs BIOS hibakód, meg semmi. A gép elindult csak nincs normális kép. Ugyanez kipróbálva HDMI kábellel, ugyanez az eredmény.
Ekkor betettem a gépbe az én Geforce GTX 1080-amat de tök ugyanaz. BIOS legújabb verzió, több BIOS reset is volt, de semmi változás.
Ekkor a sok kísérletezés közben rájöttem arra, hogyha két monitort is rákötök a gépre, egyiket HDMI-vel a másikat DVI-vel, akkor a HDMI-s monitoron van normál kép végre, de csak újraindítás után, ha menet közben dugom rá a kábelt, nem lesz kép továbbra sem. Ha nincs bent a VGA kártya, akkor is ugyanez a helyzet.
Egyszerűen fogalmam sincs mi lehet a probléma, dér így nem hagyhatom, mert ez nem normális, ráadásul egyik alkalommal, miután felraktam win8.1-et (ez volt a kérés) és hagytam menni a gépet, egy idő után hallottam a Windowsban a device detached hangot és elment a kép és csak újraindítás után jött vissza megint.
Bármi ötletet vagy javaslatot szívesen vennék.
Köszi előre is!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- UPDATE 01.03. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 6000MHz
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest