- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Aktív témák
-
molyember
csendes tag
Fú, mennyien segítetek nekem, ez nagyon jó érzés. Mindenkinek külön köszi.
Most ment egy órát a memtest, 0 hiba, lassan rátérek akkor a biosra,
bár én aztán nem húzok semmit (utolsó tuningolásom az volt, amikor a 40 megabájtos vincsesztert stackeltem 80 megásra, de az is csak akkor volt 75, ha dos sem volt rajta, különben is mindegy, mert ami miatt kellett a hely, az úgysem indult el, mert monokróm herkules monitorom volt.), hátha mégis kiderül valami. -
gLes
őstag
Nekem ilyet akkor produkált, amikor nem jól voltak rákötve az IDE kábelre Master-Slave szempontból a vinyók, tehát BIOS felismerte, de mégsem volt az igazi
Illetve ezt azután is csinálja, hogy ha egyáltalán megvariáltad az sorrendeket az IDE kábelen és azután nem raktad újra az XP-t, habár a kábelen jól vannak rajta a cuccok (néha berág erre is)...
Ha SATA-d van, akkor nemtok hozzászóni, az még nekem nem vót -
Male
nagyúr
A VGA és a rendszermemória nem volt kompatibilis? Na ilyet se hallottam még -> elég érdekes lenne, mert az alaplapi memóriához a VGA nem közvetlenül fér hozzá, hanem az alaplapi (A64 esetén a prociba épített) memóriavezérlőn keresztül. Nálad valószínüleg inkább az alaplap és a VGA nem passzolt.
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!Hasonló kérdésem van talán.Nekem is szokott ilyet csinálni a gép,de nekem UNMOUNTABLE BOOT VOLUME-ot ír ki a MEMORY MANAGEMENT helyett.Az mi lehet?Ja és bocs az off-ért!
-
Male
nagyúr
A VGA memóriájának ehhez semmi köze (ha hibázik akkor rossz a kép, főleg játékok alatt -> pöttyös textúrák például).
A VGA driver is okozhat fagyást, ha nem jó, de ezt 99% hogy a rendszermemória okozza. Ha nem akarsz memtest-et futtatni órákig (vagy Prime95-öt -> az is jó ilyenkor), akkor legalább vedd vissza a BIOSban a memória órajelét, meg az időzítésen is lazítsál (pl CL3-ra), ha Dual Channel-ben megy, akkor esetleg azt is kapcsold ki. Ha ezután nincs hiba, akkor biztos, hogy a memória a gond. -
molyember
csendes tag
A félig alatt mit értünk? Azt hogy jelöli a win? Az eszközkezelőben minden szuper (látszólag).
Most jut eszembe, a videókártyán is lelhető fel némi memória, és persze egyéb helyeken is, lehet, hogy a hiba nem is kimondottan az általam RAM-nak nevezett 2*256-ra vonatkozhat? -
Male
nagyúr
A MS szerint is a hibás memória okozza ezt. Nem volt húzva a mem a gépedben? (sokszor egy ideig megy hibátlanul, aztán egy idő múlva elkezd hibázgatni -> nekem egy 333-as Samsung döglött így meg kb 1 év alatt)
-
twollah
nagyúr
Memtest a baratod...
-
molyember
csendes tag
Mostanában nem, egyszer tettem, amikor összeraktam a kompjutert, kb. 350-355 napja, de csak jóval később kezdte a hibát produkálni. Na akkor keresek egy memtestet.
Köszi -
molyember
csendes tag
Szervusztok!
Röviden a problémámat leírtam a topikcímben, most jöjjön kifejtve:
--------------------------------------------------------------------------
A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
memory_management
stb.stb.(ua., mint minden más halálos kéknél) ...
*** stop 0x0000001A (0X00000780, 0XC031EED0, 0X812D6180, 0X3F3004CC)
stb.stb.(ua., mint minden más halálos kéknél) ...
--------------------------------------------------------------------------
Egyéb tudnivalók:
XP Pro SP2, de már SP1nél is csinálta ezt nekem, bár akkor voltak egyéb vicces hibaüzeneteim/kódjaim, de azok valszeg a hibás vinyó miatt voltak, mert a kicsere óta csak ezzel szopat.
Intel 2.6
Abit IC7
dual 2*256
Geforce FX5200
Előre is köszönettel és sok szeretettel várok minden okos és hasznos, nem okos, de hasznos és nem hasznos, de okos hozzászólást.
cső
bé
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest