- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #733 üzenetére
Bármikor képes előjönni, játék közben, játék indításkor, böngésző indításkor, amikor semmit nem csinálok, szal bármikor. Nem vettem volna észre, hogy valamihez is köthetném. Most toltam fél óra Guitar Hero-t, és azt vettem észre, hogy az alaplapom Everest szerint 55 C-fokos...kicsit sokallom, miközben a cpu magok kb 40-45 fok körül lehettek terhelve. Hol mérheti vajon az alaplap hőmérsékletét? Gigabyte p45 ud3p rev 1.0 Nem lehet hogy valami dióda, vagy valami alkatrész melegszik el?
De mondjuk terheletlenül, 40 fokos alaplapnál is képes volt jönni a blue...
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #731 üzenetére
Ok értem, így már más a helyzet!
Amúgy lassan tényleg úgy érzem magam, mint a prérifarkas, szívok ezzel a géppel rendesen. (mostanában) Amúgy az eléggé gáz lenne, ha a tápom mondaná be az unalmast...kb fél éve van meg, és a Corsair eléggé masszív tápokat gyárt. Bár semmit nem lehet kizárni... 2 órája raktam össze a gépet, megigazgattam minden zsinórt, pasztázás, azóta nem volt kék, de mondjuk semmit nem jelent, mert tegnap 8 órán keresztül nem volt semmi, aztán egyszerre jöttek negyed óránként a kékek......
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #729 üzenetére
De látom az adatokat, sajna amit látok, aszerint semmi nem melegedik el... :S
talán egy alkatrész az alaplapon, de a kompresszoros takarítás sikerrel járt, most kvázi pormentes a gép, amúgy volt benne anyag rendesen. Újrapasztáztam a procit, adtam neki kis MX-2-t, eddig is az volt rajta, de eléggé eltűnt középről, csak a borda szélein volt már kence szinte.Miért is találó az avatarom? Hiteltelen amit mondtam? Akkor nézd meg a PH toplista eme kategóriáját, a 43-ik helyen állok, és játszani úgy szoktam, ahogy a képen látod az értékeket.
kattMost amúgy töredezettségmentesítek, hátha nagyon szétvan a vinyó és az a baj. Már belekapaszkodok minden szalmaszálba...
-
Chalez
őstag
Ez az utolsó kettő, nincs semmi tuning, alapon minden:
On Sun 2009.07.19. 0:06:43 your computer crashed
This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe
Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002500F3A, 0xFFFFFA6009EE2F60, 0x0)
Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
product: Microsoft® Windows® Operating System
company: Microsoft Corporation
description: NT Kernel & System
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.On Sat 2009.07.18. 20:30:07 your computer crashed
Bugcheck code: 0x1A (0x403, 0xFFFFF680001492F0, 0xC8B000000FD85847, 0xFFFFF680000492F0)
Error: MEMORY_MANAGEMENT
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified. -
Chalez
őstag
Az oprendszer amit tegnap felraktam (vista 64bit), ezelőtt vígan ment fél évig, csak hatalmas proci, vagy videókari túlhúzásnál fagyott, vagy kékhalálozott, de nagyon ritkán. Áttettem egy másik slotba a memóriát, hátha a memóriavezérlő...(nem hinném amúgy...
)
Felrakom sp2-t holnap, letiltom az x-fit, drivereket leszedem, megnézem alaplapival, majd a kábeleket is átnézem...egyelőre ennyit tehetek. A legvégén felrakok egy xp-t, lesz ami lesz... -
Chalez
őstag
On Fri 2009.07.17. 13:05:29 your computer crashed
This was likely caused by the following module: clfs.sys
Bugcheck code: 0xE3 (0xFFFFFA8003CEE0A8, 0xFFFFFA8005EB0040, 0x0, 0x2)
Error: RESOURCE_NOT_OWNED
file path: C:\Windows\system32\clfs.sys
description: Common Log File System Driver
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.On Fri 2009.07.17. 8:32:42 your computer crashed
This was likely caused by the following module: emupia2k.sys
Bugcheck code: 0x1000007E (0xFFFFFFFFC0000005, 0xFFFFFA6006F90E37, 0xFFFFFA60019D4EF8, 0xFFFFFA60019D48D0)
Error: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M
file path: C:\Windows\system32\drivers\emupia2k.sys
product: E-mu Plug-In Architecture
company: Creative Technology Ltd
description: E-mu Plug-in Architecture Driver (WDM)Volt megint kékhalál, most ezeket találta, ráadásul a másik memóriamodullal. Az elsőre hülyén hangzik, hogy mindkét modul egyszerre krepált be...
Hard disk sentinel és HDD Regenerator nem talált bad sectort a vinyókon, viszont még csak a windowsos memtest-et használtam, viszont 400%-ig is eljutottak hiba nélkül...Rohadt tanácstalan vagyok, talán elmelegszik valami a lapon, esetleg máson vagy netán a hangkártya miatt van kékhalál? (x-fi platinum) mert ugye: emupia2k.sys, de ezen kívül is volt 2 különböző ok...
-
Chalez
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék! A konfigom látható az adataimnál, pár hete elkezdte dobni a gépem a kékhalálokat. A WhoCrashed ezeket találja:
On Thu 2009.07.16. 22:01:04 your computer crashed
Bugcheck code: 0xA (0x40, 0x2, 0x0, 0xFFFFF80001D476E2)
Error: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.On Thu 2009.07.16. 21:55:47 your computer crashed
Bugcheck code: 0x4E (0x7, 0x27585, 0x1, 0x0)
Error: PFN_LIST_CORRUPT
The crash took place in a standard Microsoft module. Likely the culprit is another driver on your system which cannot be identified.Valakinek tipp, hogy mi lehet a baj? Én elsősorban memória, vagy merevlemezre tippelnék...de...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest