Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok értem, így már más a helyzet!
Amúgy lassan tényleg úgy érzem magam, mint a prérifarkas, szívok ezzel a géppel rendesen. (mostanában) Amúgy az eléggé gáz lenne, ha a tápom mondaná be az unalmast...kb fél éve van meg, és a Corsair eléggé masszív tápokat gyárt. Bár semmit nem lehet kizárni... 2 órája raktam össze a gépet, megigazgattam minden zsinórt, pasztázás, azóta nem volt kék, de mondjuk semmit nem jelent, mert tegnap 8 órán keresztül nem volt semmi, aztán egyszerre jöttek negyed óránként a kékek...... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy lassan tényleg úgy érzem magam, mint a prérifarkas, szívok ezzel a géppel rendesen. (mostanában) Amúgy az eléggé gáz lenne, ha a tápom mondaná be az unalmast...kb fél éve van meg, és a Corsair eléggé masszív tápokat gyárt. Bár semmit nem lehet kizárni... 2 órája raktam össze a gépet, megigazgattam minden zsinórt, pasztázás, azóta nem volt kék, de mondjuk semmit nem jelent, mert tegnap 8 órán keresztül nem volt semmi, aztán egyszerre jöttek negyed óránként a kékek......