- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
válasz
_DiEGO_ #1687 üzenetére
Kedves _DiEGO_!
Értettem, hogy mit mondtál!
De sajna csak olyan vinyóm van, amire nem telepíthetek az adatok miatt - ilyen az előtelepített is, ezért van előtelepítve. De elvileg a RAM hibát kizártam.
Természetesen a BIOSban is jártam, hagytam, had lője be magénak az időzítéseket. Hogy menti-e az adatait sajna nem tudom.
Ez a gép minimum egy évet ment ezzel a rendszerrel ezzel a felállással, úgyhogy szerintem a Master/CabelSelect-et is kizárhatjuk, pláne, hogy ez az egy HDD van a gépben, ráadásul nem lehet jumperolni, nincs rajta.voyi: Köszönöm! Sajna ez nem a napokban lesz, nem sok időm van foglalkozni a géppel, szerencsére nem is sürgős.
Kösz a segítséget mindkettőtöknek!
-
-
yako
tag
válasz
_DiEGO_ #1678 üzenetére
XP van a gépen, de nem az enyém, így ezért sem, illetve azért sem tudom, hogy melyik Sp van fenn, mert fel sem áll a rendszer, betöltés közben történik mindez, az Asztalig el sem jutok...
Próbáltam másik RAMmal és másik HDDvel is.voyi: Megköszönném, ha megnéznéd! Épp fentebb írtam, hogy fel semm áll az XP.
Jöhet privátban is!Kösz mindkettőtöknek!
-
yako
tag
Szevasztok!
-
yako
tag
Szevasztok!
Segítséget kérnék!
Egy gép - sajna nem tudom pontosan milyen hardverekkel - az XP betöltése közben elkékhalálozik ezzel a hibaüzenettel.
Bad Pool Caller: valami hardveres gebasz, de nem tudom/tudmi melyik.
Amúgy ez egy Toshiba Tecra M9.
Merevlemezt, RAMot tettem bele másikat, ugyan ez.Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest