- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drydam
csendes tag
2 hónapja vettem egy Sapphire 7750-et, azóta nekem is előjött párszor ez. Plusz black screen meg AMD driver leállt üzenet.
Hol napokig nem jelentkezett semmi hol meg 5 percenként.
Ma vittem vissza gariztatni, aztán ott mondták hogy ez viszonylag gyakori hibajelenség, Sapphire széria hibás kártyái okozzák.
Elképzelhető nálad is a kártya a gond, nézdd meg másik gépben vagy vidd vissza szervízbe ha még garis.
-
drydam
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a problémával fordulnék hozzátok.
memtest-et futtattam(többször is), az nem írt ki hibát. 3DMarkot is megcsináltam, az alatt se halt be
Másik topicban már kaptam infókat miket nézegessek, de most találtam meg ezt a topicot, gondoltam ide is írok hátha van még valakinek valami ötlete.
Előre is köszi
Képek a hibáról (látható hogy ma délben volt kétszer is gondom, azóta folyamatosan megy a gép és semmi)
Képről lemaradt info (hátha fontos) Fáj leírása: elsőnél: NT Kernel & System
másodiknál: AMD multi-vendor Miniport Driver
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest