- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
semmi gond, nyilvánvalóan nem lehet tudni ki mennyit ért hozzá
Elvileg én azért mérnökinformatikus szerűség lennék, és nem is ez az első összerakásom, úgyhogy azért az "alapok" megvannak
A driver nem túl régi, a legtöbb r9 290 tulaj ezt használja. Beta drivert nem akartam, mert azzal meg ingadozó gpu problémák voltak win reinstall előtt. (bár lassan én is kezdek kifogyni az ötletekből, úgyhogy lehet egyszer mégis megnézem.) Mint lentebb írtam sajna nincs lehetősége referenciának másik lapba berakni a kártyát, mert házon belül csak netezős 5-10 éves gépek vannak az enyémen kívül, és ilyen kalibert kölcsön sem tudok kérni ismerőstől.
-
Sotyks94
aktív tag
vga egy MSI r9 290 gaming ipontól kb 2hete
táp egy antec neoeco 620w 80+ os táp (úgyhogy elvileg az nem para). (vga-val együtt lett véve)
proci fx 8350, alpenfön matternhorn hűtővel, decemberi vétel.
2x2+2x4 gb kingstone hyper x cl9 1666 mhz, 4giga 3 éves, 8 giga 1 éves.
alaplap: asrock 990fx extreme 3, procival együtt lett véve.
zalman z11 plus-os házban, alap+1 ventivel, úgyhogy elég jól jár a levegő (bár alulra pont a vidikarira most épp nincs benn venti, de húzás alatt is max 80 fok körül van a vga.)
Drivert újraraktam amikor a wint is, a legfrisebb stabil (nem béta) verziót (cata 13.12)Üzletnek még nem írtam, mert nagy valószínűsséggel nem hardveres a problem hanem szoftveres. De sajna nincs elérhető távolságban nekem kontroll gép amibe belemenne a kártya megnézni hogy azzal van e a para.
-
Sotyks94
aktív tag
Hali.
kb 2 hete új vidikari lett a gépbe rakva, és egyúttala wint is újrahúztam. Egy r9 290-es kariról van szó, cata centerből a legutolsó stabil verziót pakoltam fel (13.12). Minden win frissítés lent van (win 7 64 bit), de rendszeresen kapom a kék halált. Változó hogy mikor. van hogy üresjáratban, van hogy netezés közben, van hogy game alatt, és leggyakoribb akkor amikor épp videót renderelek (7-ből 6 alkalommal). Csak az utóbbi időben kezdtem el felírogatni a hibakódokat:1db 0xA0000001
1db: 0x00000124
1db: 0x0000007E
4db: 0x0000001EEz az elmúlt 1 hétben összejött hibák listája. Megnéztem, c és ramok nem sérültek. Wint bár újrarakhatom, de mint említettem épp most lett újrahúzva amúgy is. (Egy 128-as ssd-re, a winen és pár driveren túl nincs rajta semmi).
Aki tud pls help, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest