Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
semmi gond, nyilvánvalóan nem lehet tudni ki mennyit ért hozzá
Elvileg én azért mérnökinformatikus szerűség lennék, és nem is ez az első összerakásom, úgyhogy azért az "alapok" megvannak
A driver nem túl régi, a legtöbb r9 290 tulaj ezt használja. Beta drivert nem akartam, mert azzal meg ingadozó gpu problémák voltak win reinstall előtt. (bár lassan én is kezdek kifogyni az ötletekből, úgyhogy lehet egyszer mégis megnézem.) Mint lentebb írtam sajna nincs lehetősége referenciának másik lapba berakni a kártyát, mert házon belül csak netezős 5-10 éves gépek vannak az enyémen kívül, és ilyen kalibert kölcsön sem tudok kérni ismerőstől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 65W töltő eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest