Új hozzászólás Aktív témák
-
Garani88
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A pcx-ről rendeltem egy konfigurációt, összeválogatta nekem egyik ismerősöm. A gép a következő:
AMD Athlon II X3 455 processzor
Asus 7770 1GB DDR5 videókáryta
Asus M5A78L-M/USB3 alaplap
FSP HEXA 400W táp
Kingston 4GB DDR3 1333MHz ramIgazából nem tudom milyen adat kellhet még...Mióta megkaptam, bekapcsoltuk és rengetegszer kékhalált kapok :/. Játék közben...sima böngészés közben...nagyon sokszor. Napjában vagy 7-8x tuti.
Ezt a két szöveget látom felváltva: Bad Pool Header és System Service Exception.
Vga driver újra lett téve még azóta. Valamit próbáljunk még esetleg? Vagy inkább vigyem vissza a gépet,hogy nézzék meg ők?Köszönöm szépe előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő