- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sliderzzz
csendes tag
A kommentelés után emgis kaptam a Kék csomagom hálisten! Ntfs.sys ntoskrnl.exe erre a kettőre panaszkodott. De minden kékhalálnál másra panaszkodik. Ez egy sz*r

-
sliderzzz
csendes tag
nem nagyon merek hozzányúlni ilyen feszültséges dolgokhoz(főleg korom miadt :$) de én Everest-ben stb-ben úgy látom minden rendben. Szerintem nem táp gond lesz, mivel van olyan, hogy hetekig nemkapok kék halált, előfordul, hogy indításnál kapok 1-et és többet nem is. De előfordul rosszabb ritka napokon, hogy 5 is jön. Mostanság nem ujítottam ez csak így hirtelen jött. Amikor a gépet ujítottam, úgy kb fél éve akkor Vista volt rajta ( ami az ujítás elött) majd egy Win7-re cseréltem. Azóta vannak gondok... A Wn7-et már visszacseréltem Vista-ra de úgy tűnik a hiba "öröklődött". Esetleg nem lehet a merevlemez a gond forrása? ugyanis az újítás során a gép új merevlemezt is kapott...Majd a Win7-et már az újra telepítettem rá a régit pedig kivettem. Alaplapon sem láttam puposodó kondikat... Egyszerűen nemértem mi a probléma és kezdem elveszíteni a hitemet mit ne mondjak.

-
sliderzzz
csendes tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy van nap mikor 1-et se de van nap mikor 5-6 alkalommal is gyönyörködhetek a kék képernyő "szépségében". Elég idegesítő a dolog... Nem cseréltem manapság alkatrészt, Vista x64-esem van, de Win7 alatt ugyanezt csinálta. Próbáltam újratelepíteni is. Nem melegszik, portalanítottam, memtest-et futattam napokig, Sentinellel ellenőriztem a merevlemezt, minden test negatív lett és így is kék halálokat kapok! Elég X-aktás a dolog... Ha valakinek lenne valami ötlete a probléma megoldására esetleg azt kérem írja le, mert nagyon idegesít ez a probléma és nem nagyon tudok már mit kezdeni vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest