- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XLazyMonkeyX
csendes tag
válasz
CoolMan #2821 üzenetére
A másik driver elég problémás lenne, mert így is alig találtam hozzá olyat ami kompatibilis a win7-el (vistás driverrel megy). Ahogy írtam, van alaplapi wifi is a gépbe, csak mivel 2db 50cm-es fal válasz el a routertől, így nem igazán talál jelet szegényke, ezért is van a hosszabbító, a gép a szobám ajtaja mellett van és í hosszabbítóval kiér az ajtón kívülre a wifi, így ez már fogja a jelet (5csíkból 3at). Megy ugye van amikor pár napig semmi, aztán egy nap bedobja 2x-3x is a kékhalált. Esetleg egy újabb usb-s wifi lehet megoldaná a problémát, mert ez már tényleg nem mai darab :S
-
XLazyMonkeyX
csendes tag
Hali.
Olyan problémám lenne, h van egy Zotac AD02 Plus gépem és néha random kék halálozik. Többnyire ezzel van gondja: athrxusb.sys. Van amikor napokig használom gond nélkül, van h egy nap többször is eljátsza. Telepítettem újra a windost, a vinyóm ketté van osztva így nem partícionáltam csak a rendszernek leválasztott részt) de azóta is előfordul. Sajnos már ötletem sincs h mit lehetne kezdeni vele. Remélem valaki tud segíteni.
Köszönöm előre is a segítséget. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 24 GB-os RTX A5000 HP - garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest