- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemjuel
tag
Levettem biosban a proci automatikus energiaszabalyozasat illetve 3500 helyett 3675 mhz az orajel. Egyelőre fagyás nélkül... Ilyen esetben mi menjen szervízbe? Alaplap vagy proci?
Illetve amit észrevettem, hogy a feladatkezelo szerint a 4. Mag sokkal nagyobb terhelésnek van kitéve.
-
Szemjuel
tag
sziasztok!
0x00000101 bsod-t kapok állandó jelleggel, ha nem csökkentett módban indítok. tápot, vinyót, vga-t, memóriát helyettesítettük már mással, illetve teszteket is futtattam nem volt velük gond, illetve a másik alkatrészekkel is ugyan úgy lefagyott a masina.
alaplapra gyanakszunk de csökkentett módban hibátlanul fut, most is arról írok..
teljesen random fagyásokat produkál, nincs terheléshez kötve. a legkönnyebben úgy tudtam fagyasztani tesztkor, hogy firefoxxal elindítottam egy videót. azt hittük a firefox a hibás, mert iE stabil volt. de már ott is sikerült. illetve van hgoy boot után már kifagy... tipp esetleg? hétfőn menne szervízbe az alaplap, nem lenne baj ha ahelyett találnánk valami megoldást
win 8.1 volt telepítve mikor egy usb kulcsról történő másolás közben először megfagyott. azóta került rá w7, de a hiba csak gyakoribb lett...
asus m5l78 lx lap, fx6300. legfrissebb bios. a többit nem írom mert kicserélt alkatrészekkel is ugyan ez volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged