Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kispadar csendes tag azthiszme megoldottam a problémát..vagyis megoldva nincs..csak felismerve van msot látom iponon a leirásában a ramnak hogy Intel i3/i5/i7 és AMD-s alaplapokkal NEM kompatibilis ..köszönöm... miért csinálnak olyan ramot ami a két legismrtebb gyártónak a cucaival nem kompatibilis ?  
- 

kispadar csendes tag kösz...ha előrébjutottam majd még írok ugyis ha help kell 
 de remélem nem fog majd kelleni
 és kösz mégegyszer a tippet meg a linket 
- 

kispadar csendes tag hali! 
 problémám a következő lenne!
 összepakoltam egy uj gépet...szépen összeraktam minden frankó egsézen addig mig a rendszert próbálom felrakni...
 kezdem az elején:szépen irja hogy dvd vagy cd ről bootoláshoz press any key...rávágok a billentyűzetre 
 utána win7 telepités... a windows fájlokat másol...miután ezt befejezte
 szépen elkezd körbeszaladgálni a windows loading screenes kis pöttyöcskék a kis csikban...
 utána sötétség és kék halálhiba kód az win7 nél nemtudom micsoda...de valamit ACPI.sys -t emleget nagyon... ha XP-t probálok felrakni ott meg azt dobja hogy 
 stop: 0x0000007E meg zárojelben egy csomo hülyeséget...
 erre azt találtam googleval hogy nem kompatibilsi a rendszer a gépezettel...és bios frissitést is javasolnak...még nem frissitettem le a biost...de megpróbálom perceken belül... 
 de ha tudnátok valami okosat mondani azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest