Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispadar
csendes tag
azthiszme megoldottam a problémát..vagyis megoldva nincs..csak felismerve van msot látom iponon a leirásában a ramnak hogy
Intel i3/i5/i7 és AMD-s alaplapokkal NEM kompatibilis
..köszönöm... miért csinálnak olyan ramot ami a két legismrtebb gyártónak a cucaival nem kompatibilis ?
-
kispadar
csendes tag
kösz...ha előrébjutottam majd még írok ugyis ha help kell
de remélem nem fog majd kelleni
és kösz mégegyszer a tippet meg a linket -
kispadar
csendes tag
hali!
problémám a következő lenne!
összepakoltam egy uj gépet...szépen összeraktam minden frankó egsézen addig mig a rendszert próbálom felrakni...
kezdem az elején:szépen irja hogy dvd vagy cd ről bootoláshoz press any key...rávágok a billentyűzetre
utána win7 telepités... a windows fájlokat másol...miután ezt befejezte
szépen elkezd körbeszaladgálni a windows loading screenes kis pöttyöcskék a kis csikban...
utána sötétség és kék halálhiba kód az win7 nél nemtudom micsoda...de valamit ACPI.sys -t emleget nagyon...
ha XP-t probálok felrakni ott meg azt dobja hogy
stop: 0x0000007E meg zárojelben egy csomo hülyeséget...
erre azt találtam googleval hogy nem kompatibilsi a rendszer a gépezettel...és bios frissitést is javasolnak...még nem frissitettem le a biost...de megpróbálom perceken belül...
de ha tudnátok valami okosat mondani azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest