- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4257 üzenetére
Bocsi, benéztem
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4255 üzenetére
Jól gondolod, az videókártya problémát mutat. Ellenben az évfordulós frissítés óta én is kapok ilyen kék halálokat, holott előtte sosem volt
Szóval, ha azóta van csak, akkor ne foglalkozz vele, ha már előtte is volt, akkor egy illesztőprogram csere javallott.
Ha esetleg az új USB illesztőprogrammal sem javul a helyzet, azért kezdj el gyanakodni az egérre is.
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4253 üzenetére
Első körben kihúznék minden eszközt ami az USB portokra van dugva, mert lehetséges, hogy az az eszköz okozza a problémát. Ha a kék halál így is előjön, akkor ugorj a második bekezdésre.
Amennyiben raktál fel USB illesztőprogramot, akkor a hibaüzenet alapján le kellene cserélned, vagy letörölnöd és használni a Windows alapértelmezett illesztőprogramját. Mondjuk, hogy ennek mi köze a GTA V telepítéséhez azt nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest