- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4257 üzenetére
Bocsi, benéztem
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4255 üzenetére
Jól gondolod, az videókártya problémát mutat. Ellenben az évfordulós frissítés óta én is kapok ilyen kék halálokat, holott előtte sosem volt
Szóval, ha azóta van csak, akkor ne foglalkozz vele, ha már előtte is volt, akkor egy illesztőprogram csere javallott.
Ha esetleg az új USB illesztőprogrammal sem javul a helyzet, azért kezdj el gyanakodni az egérre is.
-
Out
addikt
válasz
Mobidik888 #4253 üzenetére
Első körben kihúznék minden eszközt ami az USB portokra van dugva, mert lehetséges, hogy az az eszköz okozza a problémát. Ha a kék halál így is előjön, akkor ugorj a második bekezdésre.
Amennyiben raktál fel USB illesztőprogramot, akkor a hibaüzenet alapján le kellene cserélned, vagy letörölnöd és használni a Windows alapértelmezett illesztőprogramját. Mondjuk, hogy ennek mi köze a GTA V telepítéséhez azt nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest