- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Pac
csendes tag
Hmmm, koszi, hogy utanna neztel
Gyakorikerdesek.hu-t inkabb mellozni szoktam ha lehet mert oda minden jott ment fax irkal...
Egesz nap nezelodten itt visszabb es volt eg ugyan ilyen problema valakine,
Azt irtak neki, hogy driverhiba lesz, akkor ugy nez ki hogy megnezegetek minden drivert, ujjabra cserelem ha van stb...
Habar mar nen lepodok meg ezen a gepen mert elegge gyengusz kb. 2006 ban vasarolgattam ossze, azota teszi a dolgat pedig semmi nem is volt cserelve benne.... de ugy nez ki, hogy most jott el az idejeBocsi az ekezetert csak telefonrol kapartam, es koszi megegyszer!
-
Plex14
csendes tag
nekem megoldotta a kék haláljaimat az, hogy a control catalyst centerben kikapcsoltam az egész amd overdrive-ot, fura hogy ennyitől, hogy be van kapcsolva ez az opció összekakkantja magát egy egész rendszer..
legközelebb biztos, hogy nvidiát veszek.., pedig mindig ati/amd párti voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout New Vegas Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest