Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
válasz
Benmartin #288 üzenetére
Hát mivel 1990-óta van IBM PC-m (neked mióta?), és sosem volt ilyen hibám, most már kipróbáltam minden lehetséges hibajavítási módot, és lecseréltem az összes alkatrészt (130K-ba került!), csak a ház maradt meg, még sem találom a hibát, akkor szerinted lúzer vagyok, vagy itt tényleg valami baj van?
-
KovácsGéza
tag
válasz
Benmartin #232 üzenetére
Ja, előzmény!
Eddig két másik memória modul volt a gépben, és AZOKKAL IS CSINÁLTA!!! Vagyis ha még is memória probléma, akkor velem olyan esett meg, ami 1 milliárd emberből egyel, jelesül, hogy kétszer egymás után kifogtam hibás memóriá(ka)t.
Legyünk őszinték, ez igencsak valószínűtlen.
Driver? Hát nem, nem hinném, csak a működéshez feltétlen szükségeseket. -
Executioner
tag
válasz
Benmartin #76 üzenetére
Az esemény naplóban csak ezt találtam:
Típus Dátum Idő Forrás Kategória Esemény
Hiba 2005.11.26. 14:28:01 Service Control Manager Nincs 7000
De ezt kidobja akkor is ha én indítom újra nem pedig magától.
A BIOS-t már frissítettem is, és akkor egy párnapig(3-4) nem indulgatott újra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Borderlands 2
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged