Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocs a repost-ért, csak fejlemények vannak.

Update-eltem a BIOS-t, mostmár F5-ös. Fogtam a fejem rendesen, hogy a 2 MB-os fájlt hogy fogom ráerőltetni a floppy-ra.
De végül azt az infót láttam hogy pendrive-val is barátkozik a Gigabyte. Ügyes
Szóval az indításnál szépen kiírja hogy F5-ös BIOS-om van mostmár, eddig problémát nem mutat. 3x újraindítás után sem. Kikapcsolás, majd tápegység kikapcsolás pár percre, elindítás, semmi problem. Remélem nem jön elő többet ez a csúnyaság.
Ha mégis, akkor memória átvizsgálás lesz.. -
Zollee
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hy!
Köszönöm, megpróbálkozok a leírtakkal.
A memóriával kapcsolatban annyi, hogy a 3 modulos kiteket tudtommal i7-hez tervezték, az tartalmazza ezt a fajta 3-as memóriakezelést. (nem tudom mi a szakszerű neve hirtelen) Nekem i5-öm van. Sőt, az alaplap is 4 memóriafoglalatos, nem 6, csodálkoznék ha pl beleraknék egy 3 egységből álló kitet és 1 szabad slot maradna.
Nem lenne logikus lépés egy alaplapgyártótól sem.. Lehet hogy nincs igazam, de ezt gondolom. 
A memóriák itt vannak: [Prohardver (táblázatban is benne van: 2x2GB]
[Ez pedig a Patriot oldala, ahol szintén ott a 2x2GB kit (nekem a KH végződésűek vannak)]Egy ismerősöm megemlítette, hogy a memóriák feszültségeivel is meg lehetne próbálkozni valamit operálni. Mert neki volt hasonló gondja úgy, hogy a memóriakezelés a BIOS-ban AUTO-ra volt állítva (ahogy most az én esetemben is) és állítólag ez nem mindig szerencsés. Ezért ő a Kingstone weblapján megnézte a helyes időzítéseket, fesz.-eket és azóta rendben megy neki. Ezt még nem próbáltam, nem is szoktam sose tuningolni semmit, nekem az i5 magában elég erős ezekkel a ramokkal..
Mit gondolsz a barátom véleményéről? Lehetséges, hogy van benne igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lenne logikus lépés egy alaplapgyártótól sem.. Lehet hogy nincs igazam, de ezt gondolom.