- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #870 üzenetére
Hy!
Köszönöm, megpróbálkozok a leírtakkal.
A memóriával kapcsolatban annyi, hogy a 3 modulos kiteket tudtommal i7-hez tervezték, az tartalmazza ezt a fajta 3-as memóriakezelést. (nem tudom mi a szakszerű neve hirtelen) Nekem i5-öm van. Sőt, az alaplap is 4 memóriafoglalatos, nem 6, csodálkoznék ha pl beleraknék egy 3 egységből álló kitet és 1 szabad slot maradna.Nem lenne logikus lépés egy alaplapgyártótól sem.. Lehet hogy nincs igazam, de ezt gondolom.
A memóriák itt vannak: [Prohardver (táblázatban is benne van: 2x2GB]
[Ez pedig a Patriot oldala, ahol szintén ott a 2x2GB kit (nekem a KH végződésűek vannak)]Egy ismerősöm megemlítette, hogy a memóriák feszültségeivel is meg lehetne próbálkozni valamit operálni. Mert neki volt hasonló gondja úgy, hogy a memóriakezelés a BIOS-ban AUTO-ra volt állítva (ahogy most az én esetemben is) és állítólag ez nem mindig szerencsés. Ezért ő a Kingstone weblapján megnézte a helyes időzítéseket, fesz.-eket és azóta rendben megy neki. Ezt még nem próbáltam, nem is szoktam sose tuningolni semmit, nekem az i5 magában elég erős ezekkel a ramokkal..
Mit gondolsz a barátom véleményéről? Lehetséges, hogy van benne igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nők, nőügyek (18+)
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest