Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Feltettem a regcure pro-t nem mondom hány ezer hibát talált
lefuttattam még jobban hasít a gép kb 5 mp alatt betölt, meg a win intézőre is ránéztem volt 3 felkiáltó jeles cucc kettőt sikerült kijavítani automatikusan. Az a fajta win32k.sys probléma meg is oldódott, de azóta másik kékhalált kapok, napi 1x átlagban ugyanúgy 
De se nonpage area, se semmi ilyen hiba "kód" nincs.
Egy "sima" kékhalál jön be, és csak annyit ír hogy 0xA00001. Hazaérek erről is dobok fel egy shotot.
A felkiáltó jeles ami maradt a kód alapján rákerestem a googlebe USB 3 csatlakozókra vonatkozott, nos nincs semmi amit használok rá, gondolom azért dobja ki, és felraktam anno az alaplai cdről azt is, lehet ha leszedem akkor megszűnik a felkiáltó jel, de szerintem ennek semmi köze a kékhalálomhoz
Valami mindig van
-
mmm007
csendes tag
Ok majd kipróbálom, de az amd gyárt processzorba integrált videokártyákat is (APU) nekem is ilyen a videokártyám.
Amd A6 6400k - ba integrált videokártya:
AMD Radeon HD 8470DMi lenne a feladata az előzőekben írt AMD Overdrive-nak? Eddig intel gépem volt, az amd-ben nem nagyon vagyok otthon...
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lefuttattam még jobban hasít a gép kb 5 mp alatt betölt, meg a win intézőre is ránéztem volt 3 felkiáltó jeles cucc kettőt sikerült kijavítani automatikusan. Az a fajta win32k.sys probléma meg is oldódott, de azóta másik kékhalált kapok, napi 1x átlagban ugyanúgy