- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
skandarg27
csendes tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni. Videokártya driver cserét ajánlottatok egy korábbi hozzászólásomra [link], melyet mielőtt megtettem volna, még többször történt leállás, ahogy a kép is mutatja. Az említett driver cserét 6.-a után, az itteni amd-s topikok iránymutatása után választottam ki (olyan régebbi driver, ami a mostani gyatra frissítésekkel ellentétben rendesen működik), de 9-én újra meghalt a gép. (rendesen lepucoltam a régebbi teljes amd-s hacacárét és úgy raktam újra)
Az alaplapi videókártyát is letiltottam az eszközkezelőben, hátha az "akaszt" be, bár régebben soha nem volt gondjuk egymással, de ugye 9-én így is meghalt a gép.Ahogy a korábbi hozzászólásomban szerepel egy alaplap csere volt mostanában, +folyamatos vidkártya driver firrsítés, illetve amit nem írtam le, hogy az illesztőprogramokat driver geniussal IS frissítgettem.
Valami ötlet? Win újra telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Battlefield 6
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest