- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skandarg27
csendes tag
Sziasztok!
Ismételten a segítségeteket szeretném kérni. Videokártya driver cserét ajánlottatok egy korábbi hozzászólásomra [link], melyet mielőtt megtettem volna, még többször történt leállás, ahogy a kép is mutatja. Az említett driver cserét 6.-a után, az itteni amd-s topikok iránymutatása után választottam ki (olyan régebbi driver, ami a mostani gyatra frissítésekkel ellentétben rendesen működik), de 9-én újra meghalt a gép. (rendesen lepucoltam a régebbi teljes amd-s hacacárét és úgy raktam újra)
Az alaplapi videókártyát is letiltottam az eszközkezelőben, hátha az "akaszt" be, bár régebben soha nem volt gondjuk egymással, de ugye 9-én így is meghalt a gép.Ahogy a korábbi hozzászólásomban szerepel egy alaplap csere volt mostanában, +folyamatos vidkártya driver firrsítés, illetve amit nem írtam le, hogy az illesztőprogramokat driver geniussal IS frissítgettem.
Valami ötlet? Win újra telepítés? -
skandarg27
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mostanában úgy 2-3 naponta megszokott halni a gépem, lefagy a képernyő és magától újraindul. Ezt a hibajelenséget általában egyszerűbb "internetezés" közben szokta produkálni, tehát, nem mondjuk egy játék alatt túl melegedéstől. A gépem húzva van, de normális hőfokon bír minden stressz tesztet.
Nemrég cseréltem alaplapot, de ezen időszakban elég sok új amd driver is kijött a videókártyához. A tápom tudomásom szerint rendben van. Drivereket manuálisan a gyártó honlapjáról töltöttem mindig, de 3 "friss-e a drivered programmal" is leellenőriztem, hogy minden friss-e.
Gugli a barátom, így keresgélve kiadott egy ilyen megoldásfélét: [link], de egyelőre inkább tőletek szeretnék tanácsot kérni, hátha másfelé kell keresgélnem.
(windows update letiltva a gépemen, wsusoffline programmal telepítettem a frissítéseket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest