Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Átállítottam, eddig a teljes volt. Haver is megnézte még évekkel ez előtt egy BSOD logját, kért valami fájtl. Memorydump vagy hasonló volt.
Nem visszafelé kompatibilis? És ha letörölném az Intel USB3 drivert? Nekem nem kell a 3.0, de mivel kevés USB van hátul muszáj volt bedugjam. Előre nem akarom mert ott meg egy lehajtható fül mögött vannak a 2.0 portok.
Anno gamer egérrel (1000Hz) volt BSOD 3.0 porton az előző lapnál, akkor szóltak hogy dugjam 2.0-ba, utána nem volt gondom.
Jelenleg hátul 2db 2.0 és 2db 3.0 van, és 3-4db 2.0 eszközt kéne rájuk kötnöm.Szerk:
Csak azt nem értem, hogy BSOD után boot után miért nem látta az SSD-met? A lap pár napos, az SSD pedig 1-2 hónapos. A rendszer friss Win7 64bit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest