- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Remélem tudtok ebben segíteni.
Random időközönként megáll a kép. Teljesen beáll, a zene is megáll, semmire nem reagál a gép, csak a CD meghajtót adja ki és húzza be (ergo áram alatt van). Mikor most kifagyott, akkor Flash videót néztem (EB meccset). Fogta magát, és megállt a kép, hang. 2 éve is csinálta ugyanezt, de akkor megoldotta az, hogy a Command Ratet 2t-ről 1t-re lőttem be. Most futtattam 8 és fél óra Memtestet, több mint 3 passt, és nem talált hibát.
Edit: Most ismét beállt a kép, kifagyott, és újraindítás után, egyből ahogy betöltött a Windows dobott egy BSOD-ot. Íme a kép róla:Amiket eddig próbáltam: BIOS reset, Ram fesz emelés, időzítések SPD szerint vannak, meg egyébként is 2 évig hibátlanul ment, Proci fesz emelés, Win reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest