- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo33
csendes tag
Ja igen elég hülyén írtam le, az újratelepítés után is fenn áll a probléma.
Driverek fent vannak, kaptam hozzá még cd-t (Fujitsu a512), így arról lettek telepítve, és ahogy néztem frissebbek nincsenek is hozzá. Most hogy újraraktam még nem lett frissítve a windows (tudom, hogy kellene, de én alapból nem szoktam a frissítgetni), de még az újratelepítés előtti verziónál felfrissítettem de nem változott semmit. Most tegnap még annyit csináltam, hogy lefuttattam a MemTest86-at de az se talált semmi, szóval teljesen tanácstalan vagyok, mer teljesen véletlenszerűen jön elő a dolog, valamikor megy egy napot a gép, aztán másnap bekapcsolom még mindig megy és akkor elkezdi és onnantól ahányszor újraindítom normál indítással jön a kék halál, aztán kikapcsolom, várok egy fél órát, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest