- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopi91
csendes tag
Sziasztok!
Én is kék halállal küzdök 1,5 hónap alatt 5 db. Minden driver a legfrissebb, bios frissítve, mbo driverek frissítve, Win 7 frissítve. Nod32 lefuttatva semmit sem talált. Malwarebytes Anti-Malware futattva 2 találat, törölve lettek. Win 7 lemez memória tesztje 15 kör lefutott (minden beállítás a legnagyobbra kapcsolva). De gyanakszom a RAM -okra mert új a gépem (2 hónapos, Ram típusa: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9B) és emlékszem mikor össze raktam a gép 2 db RAM modult csak 1333 MHz -nek látta. Ekkor én átállítottam kézzel 1600Mhz -re. Most a bios -ba nyomtam egy visszaállítást és ezt követően az X.M.P -t bekapcsoltam és egyből 1600MHz -nek ismerte fel.
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-07/25/345356_khtjtoy31h9m8vno_1.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-07/25/345356_iyyqyabwqxlgamoo_2.jpg
Hogyan tovább hagyjam bekapcsolva az X.M.P t vagy kapcsoljam le és hagyjam 1333 MHz ?
Vagy egyáltalán jó irányba keresgélek és ez a ram téma nem is a kékhalál forrása?
Alaplapm típusa: MSI B85G43 Gaming
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest