Hirdetés
- iPhone topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Engedélyezve van.
Ennyi van még amiket dobált a gép vagy elő sikerült csalni nagy nehezen:+ kékhalál előtt vagy közben, már nem tudom, de a windows olyan hangot adott mint amikor egy eszköz lecsatlakozik.
+ nem egyből fagy ki a rendszer hanem 2-3 perc alatt, szépen lassan. Van hogy a böngésző, ha az nincs teljes képernyőn akkor az asztalon még az egérrel ki tudok jelölni, vagy legalábbis úgy csinálni. Aztán egyszer az egér mutatója átvált a dolgozik üzemmódra és onnantól nem tudok semmit csinálni csak várni. Fekete képernyő, majd kis idő után kékhalál.
+ az egyik alkalommal elő sikerült hozni a feladatkezelőt egy időre. Ott annyit láttam hogy a HDSentinel 100%-on pörget egy magot (4 magos processzorom van, 25%-os terhelést írt a HDSentinelre).
+ steam chat-en beszéltem valakivel, háttér már kifagyott, oda be tudtam írni hogy kékhalál lesz, be is jött pár mp után. Szóval nem egyből fagy ki minden.Más most hirtelen nem jut eszembe. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő