Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KovácsGéza
üzenetére
Az nem lehet, hogy egészen egyszerűen az elektromos hálózat nem bírja el a gépedet még pluszban? Csak terhelés alatt jön elő a probléma?
[Szerkesztve] -
válasz
KovácsGéza
üzenetére
Próbáld meg, a VIA-nak van valami Hyperion nevű driver csomagja. Kicsit jobb lehet mint a sima 4in1. Legalábbis nekem anno bejött.
(Most nem akarlak elkeseríteni, de saját tapasztalatom, eddig többféle VIA chipsetes alaplappal volt gondom, különböző generációk, különböző márkák, és elég instabil/válogatós chipsetnek ismertem meg, sokszor már önmagába az is elég volt, hogy más oprendszert tettem fel.)
Próbáld meg a memóriákat / VGA-t kicserélni más márkára, feltéve ha nem tetted meg, ez a 2 dolog, amiben saját tapasztalat szerint, válogatósnak bizonyulhat. -
tuskooo
addikt
válasz
KovácsGéza
üzenetére
Én is azt mondanám, h memó, de az nem lehet ugyebár..
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest