Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Valami gagyi IMBP a neve, 350W-os.
Talán azért lehet táp, mert mondjuk nem ad le elég feszt a memóriáknak, és azok meg ez miatt produkálják ezeket a memória problémára utaló tüneteket, közben meg nincs is semmi bajuk.
Mert hát mi lehet még?
IDE kábelek talán?
Leírom röviden az előzményt.
Volt egy fasza ASUS lapom meg egy közepes AMD procóm benne. Erre a sógorom azt mondja, mivel feleslegessé vált nála egy lap, CPU meg két mem, nekem adja, egy kategóriával volt jobb mindkettő. Betettem, és ekkor kezdődött a kálvária.
Azóta ugye kicseréltem az alaplapot, CPU-t, memóriákat, HDD-ket leteszteltem, nem volt gond velük, még is csinálja. Persze mondjuk ez erősítheti a Te elméletedet is, hogy driver, ha a hardverekkel nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest