Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?
.Net Framework még eccer se volt fenn a gépemen... Per pill,netezek - zenét hallgatok a procim 28 C fok, a VGA 43 C fok...
============================== Aláírás
Előzmény - C.J. írta:
Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...
Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?
Előzmény - JediTrainer írta:
Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom
Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...
Előzmény - Firestorm írta:
Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4
Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom
Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.
Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4
============================== Aláírás ,
Hali! Nem tom de én arra gyanakszok h nem támogatják teljesen a ForceWare driverek a 7600GT-t! Teljesen új win,új winchester és fagynak a játékok az nv4_disp.dll miatt! A legújabb WHQL-es drivert használom (84.21) persze előtte amit adtak hozzá azt is kipróbáltam és azzal is ugyanezt csinálta! Winyó nem lehet a hiba oka,a memória sem,futattam tesztelő programot... Ha valaki tud segíteni írjon! Köcce!
Ui.: Leadtek Winfast 7600 GT-m van!
Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Diablo 3
- Arc Raiders
- Mini-ITX
- Mikrotik routerek
- Path of Exile (ARPG)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest