- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?
.Net Framework még eccer se volt fenn a gépemen... Per pill,netezek - zenét hallgatok a procim 28 C fok, a VGA 43 C fok...
============================== Aláírás
Előzmény - C.J. írta:
Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...
Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?
Előzmény - JediTrainer írta:
Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom
Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...
Előzmény - Firestorm írta:
Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4
Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom
Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.
Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4
============================== Aláírás ,
Hali! Nem tom de én arra gyanakszok h nem támogatják teljesen a ForceWare driverek a 7600GT-t! Teljesen új win,új winchester és fagynak a játékok az nv4_disp.dll miatt! A legújabb WHQL-es drivert használom (84.21) persze előtte amit adtak hozzá azt is kipróbáltam és azzal is ugyanezt csinálta! Winyó nem lehet a hiba oka,a memória sem,futattam tesztelő programot... Ha valaki tud segíteni írjon! Köcce!
Ui.: Leadtek Winfast 7600 GT-m van!
Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ingatlanos topic!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest