Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rdi

veterán

Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?

.Net Framework még eccer se volt fenn a gépemen... Per pill,netezek - zenét hallgatok a procim 28 C fok, a VGA 43 C fok...

============================== Aláírás

Előzmény - C.J. írta:

Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...

Nincs fent véletlen a .NET frameworks 1.1? Az is szokott gondokat okozni. Amugy a hőmérsékleteid rendben vannak?

Előzmény - JediTrainer írta:

Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom

Hy! A gyári nForce driver van fenn... De volt fenn a legfrissebb is,és azzal tényleg több fagyás volt... Nem tom mi lehet a baja! Esetleg a driverek telepítési sorrendje... Bár nem hiszem! Először alaplap,aztán VGA...

Előzmény - Firestorm írta:

Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
    Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4

Nekem pl a legújabb nforce nem megy a 81.98-al és a 84.21-el sem.... Ezért a gyárit kell felraknom

Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.

Én is az NForce-ra gyanakszom. Csak a nv4_disp.dll zavar be, mert az szerintem a vga driver eleme.
    Vagy mégsem? nv4=nvidia nforce4

============================== Aláírás ,

Hali! Nem tom de én arra gyanakszok h nem támogatják teljesen a ForceWare driverek a 7600GT-t! Teljesen új win,új winchester és fagynak a játékok az nv4_disp.dll miatt! A legújabb WHQL-es drivert használom (84.21) persze előtte amit adtak hozzá azt is kipróbáltam és azzal is ugyanezt csinálta! Winyó nem lehet a hiba oka,a memória sem,futattam tesztelő programot... Ha valaki tud segíteni írjon! Köcce!

Ui.: Leadtek Winfast 7600 GT-m van!

Milyen NForce drivert használsz? Nekem inkább azokkal szokott meggyülni a bajom.

Új hozzászólás Aktív témák