Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlindGod

csendes tag

Sziasztok segítségeteket szeretném kérni egy általam ismeretlen problémában!

Szóval, adott egy Abit KN9 egy Maxtor 250es sata-s vinyó és egy Samsung 500Gb os satas vinchester. 2x 1 GB os Kingmax 800 mhz DDRII

Szeretnék rakni egy 64 bites Win7-et. BIOS ban átállítom a first bootot cd-re, de előtte van egy sor hogy mi legyen a bootolási sorrend abban a felsorolásban csak a 250es maxtor vinyót látja.

De oprendszer alatt látja az 500-ast is.

Szóval az első kérdésem hogy ott már miért nem látja, mert az 500-asra szeretnék rendszert rakni. a 250es en most van egy win7 ami haldoklik :) ???

A másik problémám hogy miután mindezt megcsináltam kiválaszottam a cd-ről való bootot. Utánna restart és lenyomnék gombot és a következő sort kapom!

The file may be corrupt. The file header checksum does not match the computed checksum.

Ezt írja ki és nem tudok telepíteni... :S Mi lehet a probléma.

Hozzáteszem hogy próbáltam cmos resetet ezutáni első restartnál látta a boot sorrendben a samsung vinyóm aztán ugye nemtudtam rendszer telepíteni mert kiírta ezt a szöveg, végül restart és bejött a 250es ről a rendszer majd újra restart és már nem látja Biosban a samsung vinyót!

Nemértek semmit memtestet futtattam semmi :S

Mi lehet a gond??

Nagyon nagy köszönettel!
    BlindGod

Új hozzászólás Aktív témák