Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kajosin6
csendes tag
Sziasztok!
Az új gépemmel van kékhalál problémám. ez csak is akkor jelentkezik, ha utp kábelen az egyik gépről a másikra másolok és közben elindítok valami filmet, ilyenkor 1-30 másodpercen belül dob egy kékhalált a graphics adapterre hivatkozva. próbáltam terhelni a vga-t háttérben másolás nélkül (2 film elinditása egyszerre + játék, de semmi probléma nem történt). utána próbáltam csak a hálókártyát terhelni, több szálas másolással, de ismét semmi probléma nem jelentkezett.
Tehát amit tudok, hogy másolás, és filmnézés közben elszáll a gép de fogalmam sincs hogy miért, illetve mi az összefüggés köztük. vga driver legfrissebb, hálókártya driver legfrissebb.
oprendszer win7 64bit. alaplapom: m3n78d , vga: amd 5570, hálókártya az alaplapi integrált, többi hardwer info sztem elhanyagolható.
Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest