- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Aktív témák
-
Nasa
csendes tag
A sima vinyó a következő: van egy 80 GB-os Seagate Barracuda iV-em amit rákötök. A szitu a következő. Kigyullad az olvasóled, és gfolyamatosan világít, aztán ha windowsba megnézed nincs is vinyó!, Egészen a power offig nem is lesz!
A RAID BIOS-a felismeri a vinyót, csak menet közben száll el. Bárhol bármilyen rackbe teszem működik... :-(((
A linket köszi, holnap megnézem!
Nasa(R) -
Nasa
csendes tag
Új BIOS nincs. Az alaplap ezt leszámítva atomjó, ezért kár lenne lecserélni.
Plusz IDE csatiként használom, mert van 7 eszköz amit be kell kötni, és ez másképp nem megy.
Néztem már Silicon Image-s RAID kártyát is, de az sem kezelte a CD-imet.
Lehet, hogy írni kellene az Epoxnak, hogy adjon ki újabb BIOS-t? ;-)
Sajna az integráltság miatt külön a Highpoint BIOS-át nem tudom felülírni (legalábbis eddig még nem sikerült...)
Nasa(R) -
Nasa
csendes tag
Hi all!
Ha valakinek van valami ötlete, hogy hogyna lehet normálissá tenni az Epox alaplapomon a RAId chipet azt örömmel fogadnam.
Előtta volt egy Promise RAID-es Gigabyte alaplapom, annak a RIAD-jére bármit bárhogy köthettem, ment.
A Highpointra viszont egyrészt CD/DVD-t nem köthetek, mert a BIOS detektáló sem veszi észre, ráadásul a sima vinyókat is szarul kezeli.
Ha van valakinek jó ötlete/tapasztalata, az kérem ne tűrtőztetsse magát ;-)))
Nasa(R)
Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest