Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
QQRIQ
tag
A magyar borok kozott valoban vannak jok, de sajnos sokszor keresni kell oket. Specko borboltokban meg lehet oket talalni, de ugy meregdragak. Az atlagboltokban meg (beleertve a nagyobb kinalatuakat is) azert eleg rossz az arany a kozepes (esetleg gyenge) meg az igazan jo borok kozott.
En nagyon kedvelem a voros bort, azok kozul is a Cabernet Sauvignon-t, Merlot-t, Shiraz-t meg a jo Zinfandel-t. A kalifoniai borok kozott nagyon sok jo akad - es persze a franciak kiralyok. Magyarorszagon is akad ebbol jo, elsosorban Villany kornyekerol. Amikor otthon vagyok, mindig keresek valami jo bort.
Ja, a kozelmultban igazan meglepett a 2000-es soproni Cabernet Sauvignon, kivaloan sikerult szerintem.
Feherben nem vagyok annyira ismeros, bar a jo, testes Chardonnay-t (es persze a tokaji aszut) nagyon szeretem.
Es mielott engem is megbelyegez valaki a 'sznob' jelzovel :)) azert, mert tobbnyire kaliforniai bort iszom - ez nem sznobizmus, en jelenleg ott tartozkodom :) (mar 93 ota)
Aktív témák
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest