- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz
fero02 #37681 üzenetére
Igazából nincsen semmi baja azon kívül, hogy a télen lemerült az akksija, így csak hosszabb járás után indul önindítóval. Ha napi szinten jár vele az ember, akkor elsőre beindul rúgásra, most legutóbb másfél hetet állt, kb 10. rúgásra beindult rendesen.
A féket kellene beállítani, húz rendesen, de szerintem ha beállítaná valaki hozzáértő a karbit, akkor még f@szábban is menne.
Az első teleszkóp kotyog kissé, annak sztem nem ártana egy csere. Ezeken kívül minden rendben van a kis motorral.
Viszont csak akkor adnám el, ha nekem is megérné. Kb másfél éve vettem 75-ért... Min. 60e. Ennyi az áruk!Szerk: képet most nem tudok róla mutatni, dolgozom, de ha hazaérek, előkaparok egyet róla!
vikcsi: kméti vagyok, persze. Milyen telefonszámot adsz? Megcsinálnák olcsón?
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest