- Magisk
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
alázógyík
addikt
Van 2db 1GB-osKingston DDR 400MHz-es ramom. Ha valakit érdekel.
-
GrandeP
addikt
válasz
God Vazzeg #28895 üzenetére
Na, tán nem ment a bolt?
(vagy ez másik?)
-
God Vazzeg
veterán
Üzlethelyiség kiadó április elejétől Izsák központjában! Érd: nálam!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Steve1979 #28892 üzenetére
akkor én már aludni szoktam
későn kezdődik ott az adás... régen, suli mellett, bírtam folyamatosan 3-4óra alvásokkal, de mostanában kell 7-8óra is... suliban lehetett aludni órákon, de melóban nem kellene
#28893 az tényleg gáz... én 10et fizetek, de nincs hbo (régen volt, de folyamatosan ugyanazt adták 1-1 hétig és meguntam) és a net is negyedakkora, mint nálad... pár éve, amikor még falun laktam, nem volt kiépítve rendesen a net és betárcsázóst használtam... ahhoz képest azért jobb a fibernet
-
GrandeP
addikt
válasz
mephi666 #28891 üzenetére
Nekem meg profi + hbo van, 10/2-es nettel, + telo...
És sztem 16 k-ért elvárható h normális netem és tv legyen...
Érdekes amikor opticonnál voltam, éjjel*nappal full sebesség volt oda vissza és a ping is 10 alatt volt, még töltés közben is...
A fibernet túl van terhelve, szar az egész rendszer nincs rajta mint szépíteni...
-
mephi666
nagyúr
fibernetnél vagyok én is... engem főleg a sport1-2/eurosport1-2 érdekel... csak az eurosport2-n adják a 'pool meccseket
a többi csatorna 90%át kizárólag asszony nézi... 1-2 kivétel van csak: pl paprikatv...
kit családi csomagom vagy mi a rákom van... tv-ből kell a családi, mert csak abban van eurosport2... és akkor már jobban megéri így csomagban, mint külön a tv+net... 1megabitem volt eddig... most 2.5megabit a letöltési, 1megabit a feltöltési sebesség, de nem éreztem irgalmatlan gyorsulást, mert elég alacsonyan van megadva a minimum sebesség :S ez a szívatás mindenhol... hiába ad meg a cég akár 100gigabitet is, ha minimumnak 128kilo az adott... innentől parasztvakítás... akárkinek mondhatom én is, hogy szolgáltatok neki 100ezermillió terabites (de minimum 0 megabites netet), átverés az egész...
-
Steve1979
aktív tag
-
GrandeP
addikt
Írtam fenyítő levelet a fibernetnek...
Írtam, h de különben, meg amúgyis és mega Qrva Nyátok....
Szerződés felmondok, mert megszegték... tele lett ugye gané csatornákkal az adás...
Plussz még rátett egy lapáttal h a 10/2 megás net.... 900 / 120 kb/s.... éjszaka, napközben ennél szarabb, és a 100-1300 (!)-as pingeket még nem is említtetem.
-
Steve1979
aktív tag
1.
-
Steve1979
aktív tag
-1.
csúnyán rosszul jár(t) a lapim órája.... Norb3rto most lett volna esélyed.... (pici)
-
alázógyík
addikt
P3-as, 500MHz-es Noti valakinek?
Rossza akkuval, 6GB-os HDD-vel, Cd-Olvasó, 192Mb ram, 1.44Fdd, USB, S-Video Out
19E Ft.
. -
mephi666
nagyúr
válasz
GrandeP #28867 üzenetére
kicsit olyan shaolin soccer-final fantasy keverék feelingje van
láttam már az előzetest... hááááát... nem tudom milyen lesz... szerintem a színészeket nem jól szedték össze és a sztori is el van ferdítve rendesen... jó volt régen a dragonball... amikor még songoku kicsi volt, farka is volt meg a felhőn utazott...
aztán ment mindenféle versenyre... leverte sátánékat, vegitát meg mindenkit... aztán amikor már jöttek a csillagharcosok meg dermesztőék, onnantól kicsit elszállt a sorozat... jöttek a nagyobbnál nagyobb durvulások, a ssj átalakulások meg minden :S
-
GrandeP
addikt
válasz
mephi666 #28859 üzenetére
Ha már ennyire filmeztek én itt szoktam szétnézni 2-3 hetente..
Comming Soon -
mephi666
nagyúr
-
bartucc
addikt
Én kétszáz forintost cserélnék értelmes dolgokra, elsősorban nagyobb címletű pénzre
-
GrandeP
addikt
50%-os részesedéssel vennék, mai Skandináv lottó nyerő számokat...
-
mephi666
nagyúr
sorozatból nem is tudom mit szoktam most nézni... megszokásból a prison brake-et... house-nak az első évadát láttam... ncis-ből is láttam csomó részt még régebben... csillagkaput is néztem sokat... meg south parkot... de tv-ben nem szoktam követni őket... (sok reklám kikészít... rühellem ha jó sorozatot megszakítanak hashajtó/hasfogó/hüvelykrém/tampon/pelenka/hitelreklámokkal...) most még az új knight rider-eket is megnéztem... azok sem lettek olyan rosszak... a shelby gt500nak meg
-
mephi666
nagyúr
válasz
Norb3rto #28842 üzenetére
thx... ezt még nem láttam
brutálisan jó lesz szerintem ez a film... a trilógiából eddig a t2se tetszett legjobban... azt vagy 10szer biztos láttam... az első része is jó volt nagyon... a 3. rész viszont egy átlag akciófilm lett...
jó, hogy a 4. részben már nem erőltetik a svájcinégert...
-
Norb3rto
őstag
-
mephi666
nagyúr
nem is tudtam, hogy van ilyen kecskeméti topik
üdv!
a mentalistáról elég rosszakat hallottam: kb olyan, mint a monk, csak 1000szer erőltetettebb meg gagyibb... a terminator sorozatról sem hallottam sokkal jobbakat... viszont a film már jöhetne christian bale-lel
-
GrandeP
addikt
Jó reggelt...
-
Norb3rto
őstag
Jó reggelt!
Aki meg nem dolgozik az kőkeményen tanul éjjel nappal, tudom javasolni a torrent oldalakat ott biztos fentvan a törminétőr
-
Steve1979
aktív tag
Reggelt,
nemtom feltünt e valakinek, de szónélkül levették a ki@szott rtlklub kedd esti műsoráról a terminator - sarah c. krónikái-t, az egyetlen nézhető sorozatot
. mit raktak be helyette? azt a fos, okádék mentalistát vazz
miért kellett ez?? kit zavart?? elkezdtek egy fullos sorozatot, és az első évad közepén snitt. SZÁNALMAS...
-
Norb3rto
őstag
1. F.E.A.R.2 kivégezve
-
vikcsi
senior tag
Nah szerdán megyek Kecskemétre... Ha valakinek mondjuk e2140-es procc, vagy vmi, akkor izibe írjon reggel
-
bartucc
addikt
Jóccakát mindenkinek
-
fero02
nagyúr
-
tibibi
őstag
-
Norb3rto
őstag
24 órás verseny qrva jó az éjjel nappali mellett m1 és van rutinja is abbanbenneottan
Háló érdekel vkit előre láthatólag márc28 szombat(cod4 cod5)
-
-
bartucc
addikt
Viszont ha van vkinek eladó 478-as lapja, az is bombázhat árajánlattal!
Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest