Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Üdv.
Nemrégiben elkövettem azt a hibát, hogy megkóstoltam egy "filteres" csöpögtetős kávét a BeanBusters-nél, azaz olyat amit NEM főznek és eléggé mellbevágó volt, hogy annak van íze és nem is akármilyen. Tudom, hogy itt a fő téma a jobb féle presszó gépek, meg a gőznyomás, de emberi áron ilyen csöpögtetős kávéhoz normális filtert, csőrös kannát hol lehet venni? És konkrétan milyen kávé fajták ajánlottak hozzá? Persze nem adtam fel terveimet minőségi eszpresszó vagy risretto otthoni előállítására, de olyan a különbség mint amikor valaki csak citromos cukrozott teát iszik egész életében (magyarán AZ neki a tea) és utána találkozik egy jobb féle zöld teával és annak ízével.
-
Komplikato
veterán
Nem akarom félbeszakítani a kávéfőző gép témát, csak érdeklődnék, hogy ez a Tokaji(!) kávé a lassú pörköléstől és vízmentes hűtéstől tényleg van olyan jó, mint amilyen drága?

-
Komplikato
veterán
Beleolvasva a topikba realizáltam, hogy soha nem lesz normális kávéfőzöm ha csak nem nyerek a lottón, de arról tudnátok valamit mondani, hogyan lehet emberi áron otthon pörkölni és ehhez szerezni berendezést, meg esetleg kávébabot?
A múltkor véletlenül bementem a Sock's Coffee-ba és amikor sikerült normális kávét hörpölni az nekem majdnem felért egy god shot-tal. Azóta megint esz a fene a jó kávé után.Más. Szentségtörés jön, csak erős idegzetűeknek:
Próbálta már valaki a Buletproof Coffee receptet? Házilag? És eredetit?
Milyen minőségű eszpresszó kávéból kell két adag bele?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest