Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Keresek karos gépet max 1000 eurós budget-el.
Elsősorban Sage Barista express belépőt néztem, ahol több fajta kivitel van. Ezt látom én most kezdésnek, ismerősnél többször ittam chicco d'oro vele és az espresso kicsit savanykás íze eléggé megfogott. Látom, hogy van több fajta kivitel lényegesen drágábban. Tömörítőt egyenlőre nem szeretnék integráltat, várhatóan majd arra is veszek külön gépet.
Őrlésre még nem akarok külön gépet (habár tudom, hogy az lesz a következő lépés).
Dizájnban bejön victoria arduino vonal, de nagyon elgondolkoztat, hogy megér-e 10szeres árat egy Sage express-hez képest.
Ismerősnek QuickMill Pegaso 3035 van és annyira bejött, hogy a napi 1-ről elindultak a napi 5 espresso /fő irányába.
Aminek (még) nem látom értelmét: sok új generációs gépen látok touch screent amiért én még nem vagyok hajlandó plusz felárat fizetni.
Ami nem kell: habosító, gőzölő vagy tejadagoló részre nincs szükség, mert van külön gépem rá.Más: látom, hogy sok gép Olaszországból jön, illetve vannak Svájcból is. Viszonylag sokat utazok, ezért szerintetek megérné onnan megvenni?
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Remélem jó topikban teszem fel a kérdésem. Tudtok segíteni ajánlani olyan “automata” tejhabosítót, amit lehet mosogatógépben mosni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest