Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Most, hogy említetted, igazad lehet. Volt olyan tégla a kezemben amin egy kávéfőző kar volt (már nem tudom melyik volt) amelyet úgy sejtem, hogy nyomifokis gépekhez őröltek. Na az lehet, hogy túl finomra lett őrölve. Csak arra emlékszem, hogy nehezebben főtt le egy kicsit. Már épp kezdtem aggódni amikor megindult.
Amik anno hozzám kerültek ajándékba, nem fullasztották beegyszer sem a kávéfőzőmet. Szerintem a fulladás, esetleges robbanás akkor következhet be, ha valaki az ilyen finomra őrölt kávét még jól le is nyomkodja. Merthogy láttam olyat is. Úgy menekültem ki az illető konyhájából, hogy ha szétmegy a kávéfőző, ne legyek a közelben. XD -
válasz
Bazsee71
üzenetére
Eddig kétszer főztem vele (Lavazza), mindkétszer nem várt eredménnyel zárult.
1. víz jelzésig, kávé tele nem sűrítve, kevesebb mint 1 perc alatt lefőtt, eredmény egy rendkívül savas valami, éppen iható kategória, nulla "crema"
2. víz jelzésig, kávé itt csak szolidan betöltve gondolván nem akarok fejre fordulni mint tegnap, fél perc alatt "lefőtt", eredmény egy langyos mosogatólé, ráadásul a tartályban maradt a víz fele barnára színezveMi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen program, ami...?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fujifilm X
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest