Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én is olvasom, de nem emlékszem nagy Catler alázásra. Olcsóbb, teljesen más gépeikkel voltak/vannak gondok, meg van valaki most aki belerohasztotta a szűrőt, meg csapvíz mellett évente vízkőtelenít
Ezekből én ki nem indulnék. Sokak szerint ez (Catler 9010) az otthoni übergép, mások szerint meg a Cremina.
Nézz utána alaposan, beszélgess el Paljoccal, majd dönts ahogy jónak látod. Bemelegedésre viszont kell neki a 10 perc (5 legalábbis nem elég). Én az R58-ba ugrottam bele majdnem úgy ahogy te tervezed (szerettem volna egy jobb gépet, olvastam róla, tetszett, pénz is megvolt stb) de vártam vele pár hónapot, és elmúlt a rózsastín köd, rájöttem, hogy nekem más kell. Terveztem a Londiniumot [link], de az nem fért el a konyhában (ahol elég mély a konyhapult, ott fölötte szekrény van, és a kar nem fér el, ahol nincs szekrény, ott nem elég mély), így kellett valami más. Így botlottam bele a Creminába, amivel azóta is tart a szerelem. Szóval ne kapkodd el. -
Surda-
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Akkor? Emberünk pid és felújítás nélküli gépre kérdezett rá

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezekből én ki nem indulnék. Sokak szerint ez (Catler 9010) az otthoni übergép, mások szerint meg a Cremina.
Nézz utána alaposan, beszélgess el Paljoccal, majd dönts ahogy jónak látod. Bemelegedésre viszont kell neki a 10 perc (5 legalábbis nem elég). Én az R58-ba ugrottam bele majdnem úgy ahogy te tervezed (szerettem volna egy jobb gépet, olvastam róla, tetszett, pénz is megvolt stb) de vártam vele pár hónapot, és elmúlt a rózsastín köd, rájöttem, hogy nekem más kell. Terveztem a Londiniumot