Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Macrodroid
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Tudom, hogy megvolt. Azért írtam a víz hőmérsékletét, mert az gyorsabban változik, de kb 20s alatt atveszi a fej is, ahogy mérted. Igen, egy digitális fejhőmérő ugyanúgy megtenné. Jó az oe csík is, de annyira nem pontos. Az is igaz, hogy valamiért szélesebb az a hőmérséklet tartomány ahol jónak mondható a kávé. Lehet a krémessége teszi, vagy nem tudom mi, de nagyobb hőmérséklet tartományban mondanám jónak a kávét mint a Gaggiaval. De a max reprodukálhatósághoz jó lenne digitálisan mérni (vagy többet gyakorolnom az OE csíkkal)
Parci: természetesen némi szkepticizmussal lehet olvasni amit írok, az ember eszét elborítja a rózsaszín köd ha a szerelméről beszél

-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
"A manual karosok a letezo legmegbocsatobb gepek a vilagon."
miután fél éveken keresztül esztergáltattál hozzá spéci alkatrészeket, kitapasztaltad a lelkivilágukat, megmérted őket öt ponton stb. ja, utána tényleg a legjobb szerszám

egyébként értem én, hogy lelkesek vagytok kreminailag és azt is értem, hogy miért mondod most, hogy mennyire univerzális cucc. de azért tízből tíz kezdőnek csak jobb egy pid-es pumpás, na!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest